3770
O NAMA

Poštovani ljubitelji sportskog, lovačkog i oružja za ličnu bezbednost, predstavljamo Vam firmu D.O.O. „Milović Univerzal“ iz Vrbasa.

Samostalna oružarska radionica „Univerzal – M“ otvorena je 1.marta 1996. godine. Vlasništvo Petra i Srdjana Milovića. Svečanost propraćena bez ijednog ispaljenog metka. S razlogom. Oružje je razume se, svojevrsna disciplina duha. Testament tradiciji, čojstvu, junaštvu... Viša struna značenja čovekovog života. Nije slučajno veliki pesnik i „Oblak u pantalonama“ Vladimir Majakovski rekao: „S’oružjem se intenzivnije živi!“

Čovek opravlja oružje kako bi se i tim instrumentom savesti smanjile granice ljudske slabosti, pomirile pomućene strasti, suzbile osvete, dopunila reč, oproštaj, pojačao spokoj, stišao nerv i produžio život i potomstvo s’plotunima nad kolevkom.

Oružarnica za mir.

Puškarska radionica za dopunu ljubavi.

U sklopu životnih i konkretnih objedinjavanja čudesnog mehanizma i osećanja koje stvara dodir s oružjem u ovoj radionici se pored vrhunski znane opravke od 1998. godine vrši prodaja lovačkog i sportskog oružja renomiranih svetskih i domaćih proizvodjača, kao i lovačka i streljačka municija i oprema za lov i sportsko streljaštvo. Iste godine sklapamo ugovor za ovlašćenog servisera „Zastava-Oružje“ iz Kragujevca i nezaustavno krećemo u osvajanje tržišta za popravku i prodaju oružja na teritoriji Vrbasa, Bačke, pa i šire, tako da smo danas poznati u celoj Srbiji, (a i šire). Odmah nakon što je 1998. godine donet zakon po kome se kaže da nijedan gradjanin ove države ne može posedovati vatreno oružje bez predhodno završene obuke medju prvima u zemlji otvaramo Centar za obuku u rukovanju vatrenim oružjem. Danas nema vlasnika oružja u ovom delu Bačke koji nisu prošli obuku u našoj streljani za obuku i rekreativno gadjanje u Vrbasu. Uvidevši probleme streljačkog sporta 2006.godine postajemo ovlašćeni serviseri renomiranih svetskih firmi iz Nemačke: „Walther“, „Anschutz“, i „Feinwerkbau“. Istovremeno postajemo i ugovorni servis za sve vrste uvoznog oružja.

Prilagodjavajući unutrašnju organizaciju novoj poslovnoj strategiji Samostalna oružarska radionica „Univerzal – M“ od 2008.godine posluje pod nazivom D.O.O. „Milović Univerzal“ koja se pored navedenog bavi i uvozom – izvozom oružja.

Danas D.O.O. „Milović Univerzal“ zahvaljujući bogatom iskustvu svojih oružara i zahtevima tržišta u svom servisu i maloprodajnom objektu ima kompletan asortiman sportskog, lovačkog i oružja za ličnu bezbednost, kao i opremu za lov i sportsko streljaštvo.

I siguran sam, ništa slučajno nije počelo niti se dogodilo.

Vlasnik: Petar Milović

Visokokvalifikovani
Precizni mehaničar
Preko 40 godina iskustva sa oružjem
Certificat: "WALTHER", "ANSCHUTZ" i "FEINWERKBAU"
Trener streljačkog sporta
Savezni sudija streljačkog sporta

Srđan Milović

Mašinski Tehničar sa preko 15 godina iskustva sa oružjem.
Certifikat: "ZASTAVA-ORUŽJE"
Instruktor streljačkog sporta
Republički sudija streljačkog sporta

© 2011 D.O.O. "Milović Univerzal" | Sva prava zadržana